logo
StartsidenSES 1SES 2PublikasjonerPartnereKontaktExtranet
SES Project > SES 2 > Kunnskapsverkstedet > KWS Kautokeino
 
 
KWS Kautokeino

Kunnskapsverksted i Sápmi

 

Kjerneaktiviteten i prosjektet Kunnskapsverksted i Sápmi er at helse- og sosialarbeidere utvikler refleksjonskompetanse i kulturorientert faglig praksis. Deltakerne ønsker å finne fram til framgangsmåter og metoder på hvordan de skal lokalisere de kulturelle aspektene i deres praksis, samt hvordan de kan benyttes og benytter i tjenestene overfor brukerne. Parallelt med dette vil erfaringene og refleksjonene implementeres i pedagogisk materiell og utdanningsmodulene ved Universitetet i Tromsø. 

Prosjektansvarlig er Inger Helen Erstad, prosjektveileder Merete Saus og Else Målfrid Boine. Sistnevnte er prosjektleder og gruppeleder for Kunnskapsverksted i Sápmi.

De 3 deltakerne, Eli Synnøve Skum-Hanssen, Rangnild Buljo og Per Anders Sara har tilknytning til kommunal sosial- og helsetjeneste, samt kulturetaten i Guovdageaidnu/Kautokeino. Første av 6 samlinger er gjennomført. Resterende samlinger avholdes innen august 2010, og prosjektet i sin helhet er ferdig ved utgangen av 2010.

 

                DSCN1613                     DSCN1616

 
Universitetet i Tromsø, Barnevernets Utviklingssenter i Nord-Norge, 9037 TROMSØ. Telefon: 77 62 32 73, E-post: herdis.levang@uit.no